Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Abandoned θα είναι δωρεάν για όσους έχουν αγοράσει προηγούμενο τίτλο της Blue Box

*
Σύμφωνα με τον Hasan Kahraman της Blue Box Games, όσοι έχουν αγοράσει το The Haunting: Blood Water Curse όταν ακόμη βρισκόταν σε Early Access θα λάβουν το Abandoned δωρεάν. Ακόμη, ο Kahraman υπόσχεται πως η ανάπτυξη του The Haunting: Blood Water Curse θα τελειώσει με την κυκλοφορία του Abandoned, προσφέροντας ένα μοναδικό bundle σε όσους υποστήριξαν το πρώτο στην φάση Early Access.

Από την άλλη, οι υποσχέσεις του Kahraman δεν έχουν πιάσει τόπο. Η Blue Box Games είχε ανακοινώσει πως το Abandoned app θα κυκλοφορούσε για PlayStation 5 νωρίτερα μέσα στο 2021, πριν λάβει καθυστέρηση. Όταν επιτέλους λανσαρίστηκε, το app αντί να περιλαμβάνει το demo του παιχνιδιού, απλά έδειχνε ένα κομμάτι από το επίσημο trailer.

Τα στοιχεία περί μη ολοκληρωμένων παιχνιδιών από την Blue Box Games δεν σταματούν εδώ. Ένας χρήστης στο Reddit ανακάλυψε πως το Rewind: Voices of the Past είχε την ίδια μοίρα με το Abandoned. Η ομάδα ανάπτυξης είχε υποσχεθεί trailers και demos που εν τέλη δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας και το παιχνίδι ακυρώθηκε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*