Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Among Us στην κορυφή των πωλήσεων του Steam, εκτοπίζοντας το Fall Guys

Αδιαμφισβήτητα, το Fall Guys είχε μια άκρως επιτυχημένη περίοδο κυκλοφορίας. Από την πρώτη στιγμή συμπεριλήφθηκε στο PS Plus του Αυγούστου και έγινε ένα από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια της υπηρεσίας. Κατάφερε επίσης να κάνει πωλήσεις στο Steam που ξεπεράσανε τις 7 εκατομμύρια τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Όμως, μετά από 6 βδομάδες απόλυτης κυριαρχίας φαίνεται πως το Fall Guys πέφτει από την πρώτη θέση από έναν τίτλο που κυκλοφόρησε το 2018.

Το Among Us κατάφερε να αναγεννηθεί με την βοήθεια κάποιων streamers του Twitch που του έδωσαν την προβολή που δεν είχε όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ο τίτλος έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο θεατών σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι του Steam. Στο Among Us συμμετέχουν έως και 10 παίκτες οι οποίου προσπαθούν να ολοκληρώσουν τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί, εκτός από αυτούς που έχουν αναλάβει των ρόλο των απατεώνων οι οποίοι προσπαθούν να σαμποτάρουν του πρώτους.


Η Innersloth, η εταιρία που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Among Us, μετά την ξαφνική επιτυχία του τίτλου ανακοίνωσε πως θα υπάρξει sequel. Για να καθησυχάσει βέβαια τους λάτρεις του παιχνιδιού, διαβεβαίωσε πως οι servers θα παραμείνουν ανοιχτοί ακόμα και μετά τη νέα κυκλοφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*