Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Animal Crossing: New Horizons θα απαιτεί σύνδεση στο Internet για συμμετοχή στα events

*
Το Animal Crossing: New Horizons που θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch, είναι δίχως αμφιβολία ο τίτλος που αναμένουν περισσότερο από κάθε τι άλλο οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας. Μόλις μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του, μια σημαντική πληροφορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες που σκόπευαν να "ταξιδέψουν" πίσω στο χρόνο- κάτι που ήταν εφικτό σε προηγούμενες εκδόσεις, γυρίζοντας πίσω το ρολόι της κονσόλας- καλύτερα να το ξεχάσουν, εάν θέλουν να είναι παρόντες στα events του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, φέρνοντας ως παράδειγμα το επερχόμενο Πασχαλινό event, στην επίσημη ιαπωνική ιστοσελίδα του παιχνιδιού αναφέρεται ότι, απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο, προκειμένου όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, η ημερομηνία και ώρα της κονσόλας συμφωνούν με τις λεπτομέρειες που αφορούν τον χρόνο έναρξης του event. Επιπλέον, ο λογαριασμός των παικτών στην κονσόλα θα πρέπει να είναι συδεδεμένος με έναν λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί στο site της Nintendo.


Παρόλο που γενικά το Animal Crossing: New Horizons δεν θα απαιτεί συνδρομή Nintendo Switch Online για το event, όσοι είναι συνδρομητές θα μπορούν να ταξιδεύουν σε άλλα νησιά, να δημιουργούν backups και να χρησιμοπιούν το Nintendo Switch Online mobile app, που θα επιτρέπει στους χρήστες να σκανάρουν QR codes και να χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο για να επικοινωνούν με άλλους παίκτες.

Το Πασχαλινό event του Animal Crossing: New Horizons θα διαρκέσει από 1η έως και 12 Απριλίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*