Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Apex Legends Mobile θα κυκλοφορήσει σύντομα σε συγκεκριμένες χώρες

*
Η Respawn Entertainment ανακοίνωσε πως το Apex Legends Mobile θα κυκλοφορήσει σύντομα, αλλά μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για Android και iOS στις 28 Φεβρουαρίου σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Μεξικό, Περού, Αργεντινή και Κολομβία.

Η Respawn συνέχισε λέγοντας πως σύντομα θα μοιραστεί νέα σχετικά με την παγκόσμια κυκλοφορία του Apex Legends Mobile, η οποία θα εξαρτηθεί από τις επιδόσεις του παιχνιδιού στις λίγες χώρες που θα διατεθεί αρχικά. Την άνοιξη του 2021 οι παίκτες της Ινδίας και των Φιλιππίνων είχαν την ευκαιρία να παίξουν την closed beta του παιχνιδιού, ενώ μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν και άλλες χώρες.

Το Apex Legends Mobile θα είναι free-to-play και δεν θα περιέχει αντικείμενα που βοηθούν τον παίκτη να νικήσει επί πληρωμή. Θα διαθέτει παρόλα αυτά τα δικά του battle passes, cosmetics και unlockables.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*