Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Assassin's Creed Infinity θα είναι το επόμενο live service game της σειράς της Ubisoft

*
Update 17:30
Σε σχετικό blog post, η Ubisoft επιβεβαίωσε την ύπαρξη του Assassin's Creed Infinity, το οποίο χαρακτηρίζει ως το μέλλον του franchise. Την ανάπτυξή του έχει αναλάβει ένα νέο σχήμα που δημιουργήθηκε από στελέχη των Ubisoft Montreal και Ubisoft Quebec, με επικεφαλής το Marc-Alexis Côté, που θα έχει τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού της σειράς. Δίπλα του ο Julien Laferrière ως senior producer, ενώ ως creative directors οριίστηκαν οι Jonathan Dumont και Clint Hocking. 

Από ό,τι γίνεται κατανοητό, η Ubisoft αποσκοπεί στην δημιουργία ενός εννιαίου περιβάλλοντος, αντί να περνάει τη σκυτάλη από παιχνίδι σε παιχνίδι, μια προσπάθεια που θα έχει στο επίκεντρο τη δημιουργικότητα και το ταλέντο, όχι το εκάστοτε studio.


Η Ubisoft ετοιμάζεται να φέρει τη σειρά Assassin's Creed σε ένα νέο επίπεδο, με τις νεότερες πληροφορίες να μιλούν για την επερχόμενη πλατφόρμα Assassin's Creed Infinity, που θα λανσαριστεί όχι νωρίτερα από το 2024. Η πλατφόρμα αυτή θα αποτελείται από πολλαπλά settings και χρονικές περιόδους, που θα προστίθενται σταδιακά. Όλοι οι τίτλοι θα είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, όμως θα συνδέονται κατά κάποιον τρόπο.

Σημειώνεται πως δεν πρόκειται για φήμη, μιας και εκπρόσωπος του publisher επιβεβαίωσε την ύπαρξη του project, λέγοντας ότι η Ubisoft θέλει να ξεπεράσει τις προσδοκίες του κοινού, που ζητάει μία διαφορετική προσέγγιση. Το Assassin's Creed Infinity αναμένεται να λειτουργεί περίπου όπως το Fortnite και το GTA Online, με αρκετό περιεχόμενο που θα προστίθεται σιγά, σιγά. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, η γαλλική εταιρεία προχώρησε στη συγχώνευση των Ubisoft Montreal (Assassin's Creed Valhalla) και Ubisoft Quebec (Assassin's Creed Odyssey), δημιουργώντας μία γιγαντιαία ομάδα, με διαφορετικούς creative directors. Πάντως, τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια κόντρα μεταξύ των δύο αυτών studios, που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει πονοκεφάλους.

Ουσιαστικά, αυτό που θα πρέπει να περιμένουν οι παίκτες είναι ένα hub, μέσω του οποίου θα προσφέρεται πρόσβαση σε διάφορα παιχνίδια Assassin's Creed. Υπάρχει αρκετός χρόνος για την ανάπτυξή του και ως τότε, κατά πάσα πιθανότητα, το κενό θα καλυφθεί με νέο περιεχόμενο για το Assassin's Creed Valhalla.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*