Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Assassin's Creed Valhalla οδηγεί τη Ubisoft σε ρεκόρ εσόδων τριμήνου

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους που περιλαμβάνει τις πωλήσεις από 1 Οκτωβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2020. Τα έσοδα της εταιρείας άγγιξαν για πρώτη φορά το €1 δισεκατομμύριο, σημειώνοντας ρεκόρ τριμήνου και αύξηση 120% σε σχέση με πέρυσι.

Στην επιτυχία αυτή συνετέλεσε το Assassin's Creed Valhalla, το οποίο πέτυχε το πιο εμπορικό λανσάρισμα στην ιστορία της δημοφιλούς σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεκόρ πωλήσεων αφορά στα έσοδα που έφερε το παιχνίδι και όχι στα αντίτυπα που πουλήθηκαν, αφού εκεί κατέχει την πρωτιά το Assassin's Creed 3.


Όσο για τα υπόλοιπα παιχνίδια, το Just Dance 2021 σημείωσε ρεκόρ εσόδων, ξεπερνώντας τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς που κυκλοφόρησαν τα έξι τελευταία χρόνια. Η εταιρεία δηλώνει ικανοποιημένη και από το Immortals Fenyx Rising, που απευθυνόταν κυρίως σε οικογένειες. Ευχαριστημένη δηλώνει και με τις κριτικές που έλαβε το Watch Dogs: Legion, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει τις πωλήσεις.

Για το τελευταίο τρίμηνο του οικονομικού έτους, αναμένονται ελάχιστα έσοδα €464 εκατομμυρίων. Επομένως εκτιμάται να κλείσει το έτος με έσοδα ρεκόρ, της τάξεως των €2,22 δισεκατομμυρίων και με αύξηση +45% σε σχέση με το περσινό έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*