Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Assassin’s Creed Ragnarok εμφανίστηκε ξαφνικά σε μεγάλα eShops

*
Το Assassin’s Creed Ragnarok πρωταγωνιστεί για άλλη μια φορά στην επικαιρότητα, αφού εντελώς ξαφνικά, τα GameStop και Amazon ανέβασαν στις σελίδες τους πληροφορίες για τις διαθέσιμες εκδόσεις. Συγκεκριμένα, το ιταλικό GameStop και το γερμανικό Amazon ανέβασαν στα προϊόντα τους το Assassin’s Creed Ragnarok, με τις σχετικές αναρτήσεις να κατεβαίνουν άμεσα. Ωστόσο, χρήστης ανακάλυψε το θέμα και κράτησε ένα screenshot της Assassin’s Creed Ragnarok - Valhalla Edition. Οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως το Assassin’s Creed Ragnarok θα αποκαλυφθεί τον Φεβρουάριο στο πλαίσιο του PS5 event που θα διοργανώσει η Sony.

Η Ubisoft πάντως τηρεί μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος. Δείτε το σχετικό screenshot της ανάρτησης στο γερμανικό Amazon και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • jack124
    • Ανυπομονώ για το συγκεκριμένο, 2 χρόνια χωρίς παιχνίδι πιστεύω θα το δούλεψαν καλά, όπως και τότε το origins

*