Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Assault Gunners HD Edition έρχεται σε PS4 και PC

*
Το Assault Gunners είναι ένας τίτλος του PS Vita, ως τώρα, αποκλειστικα για την αγορά τη Ιαπωνίας. Έξι χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, οι developers έκριναν ότι ήρθε η ώρα της διεθνούς διανομής του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να ανακοινώσουν το Assault Gunners HD Edition για PlayStation 4 και PC. Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιέχει τις 35 αποστολές, το Inferno Mode και τις 100+ τροποποιήσεις των mechs από το αρχικό παιχνίδι, ενώ θα είναι διαθέσιμο και το Extra Pack DLC το οποίο με την σειρά του προσθέτει 15 campaign missions, 15 extra weapons, 30+ mech parts, 3 Inferno Mode maps και 4 Navigators με πλήρες σπικάζ από γνωστούς Ιάπωνες voice actors. Οι παίκτες θα μπορούν να τα αγοράσουν μαζί ή μεμονωμένα. Συγκεκριμένα, οι επιλογές είναι:
Assault Gunners HD Edition (Standalone Game) - €9,99
Assault Gunners HD Edition Extra Pack (DLC) - €4,99
Assault Gunners HD Edition Complete Set (Standalone Game + DLC) - €11,99
Το Assault Gunners HD Edition θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου, για PlayStation 4 και PC.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*