Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Assault Gunners HD Edition στο Nintendo Switch

*
Το Assault Gunners HD Edition κυκλοφόρησε από την Marvelous για PlayStation 4 και PC, με τον publisher να ανακοινώνει έκδοση και για το Nintendo Switch, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τις 5 Ιουλίου. Μάλιστα, την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του οι παίκτες θα μπορούν να το αποκτήσουν με έκπτωση 10% επί της αρχικής του τιμής των €9,99. Στο παιχνίδι βρισκόμαστε στο έτος 208X εν μέσω της διαδικασίας που θα μετατρέψει τον Άρη σε έναν πλανήτη που να μπορεί να υποστηρίξει ζωή όπως η Γη, κάτι που χρειάζεται 300 χρόνια για να ολοκληρωθεί. Ομάδες με σκοπό την δημιουργία ωκεανού στον Άρη έχουν σταλεί στους Deimos, Phobos και Ceres γύρω από τον κόκκινο πλανήτη, ώσπου μια μέρα χάνουν την επικοινωνία με όσους βρίσκονται πάνω του και ξεκινά έρευνα για να αποκαλυφθεί τι κρύβεται από πίσω.



Το Assault Gunners κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2012 για το PlayStation Vita και καλεί τους παίκτες να σώσουν τους γήινους μετανάστες στον γειτονικό πλανήτη απέναντι στην απειλή των ANTS, με την βοήθεια της Peace Keeping Force DAT. Σε αυτό περιέχονται 35 αποστολές και το Inferno Mode με 5 χάρτες και 100 διαφορετικές επιλογές customization σε mechs. Επιπλέον, ταυτόχρονα με το launch του Assault Gunners HD Edition για το Nintendo Switch θα είναι διαθέσιμο το Extra Pack (στην τιμή των €4,99) που θα προσφέρει 15 επιπλέον αποστολές, τρεις ακόμα χάρτες στο Inferno Mode, 15 έξτρα όπλα, 30 περισσότερα mech-parts και 4 αποκλειστικούς voice acted Navigators. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*