Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Astroneer έρχεται στο Nintendo Switch στις 13 Ιανουαρίου 2022 (trailer)

Το Astroneer θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch στις 13 Ιανουαρίου 2022, μαζί με το "Xenobiology" update, που την ίδια ημέρα θα γίνει διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ανάπτυξης System Era Softworks. Οι προπαραγγελίες της ψηφιακής έκδοσης μέσω του Nintendo eShop έχουν ήδη ξεκινήσει. Επίσης, η Gearbox Publishing θα προχωρήσει στη διανομή μίας φυσικής έκδοσης, σε ημερομηνία που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το "Xenobiology" θα προσθέσει στο παιχνίδι μυστηριώδη τέρατα και νέες περιπέτειες. Οι παίκτες θα κληθούν να πάρουν μέρος σε μια αποστολή που εκτείνεται σε όλο το ηλιακό σύστημα με σκοπό να αποκαλύψουν τα μυστικά των cephalopods. Η System Era Softworks αναφέρει ότι έχει δουλέψει από την αρχή σε πάρα πολλά κομμάτια του Astroneer, για να διασφαλίσει ότι θα τρέχει στην κονσόλα της Nintendo δίχως το παραμικρό πρόβλημα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*