Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Auto Chess ανακοινώθηκε και έρχεται για PS4 και Nintendo Switch

*
Το Auto Chess ξεκίνησε ως mod του DOTA 2 και έχει γίνει ένα ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι που έρχεται σε κονσόλες. Όπως φαίνεται λοιπόν, ο τίτλος θα βρει το δρόμο του για PS4 και Nintendo Switch το 2020, αφού κάτι τέτοιο δήλωσε ο CEO της Dragonest σε πρόσφατη συνάντηση με τους fans. Προς το παρόν δεν είναι γνωστές οι αγορές στις οποίες θα εμφανιστεί, αν και η δημοφιλία του μάλλον δεν θα το περιορίσει σε συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη. Το Auto Chess: Origin είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για κινητά και έρχεται στο Epic Store μέσα στο χρόνο.

Είναι ένα hero-based game για 8 παίκτες, που θυμίζει σκάκι. Το συγκεκριμένο είδος θα είναι από αυτά που θα δούμε περισσότερο στο μέλλον, αφού και η Valve δουλεύει στη δική της έκδοση με το DOTA Underlords.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*