Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Beam της Microsoft μετονομάζεται σε Mixer

*
Η υπηρεσία που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ως "Beam" μετονομάζεται σε Mixer. Όπως αναφέρει η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Beam, το να αλλάξει η ονομασία της υπηρεσίας ήταν μια τεράστια απόφαση και θεωρεί πως το Mixer είναι ιδανική και θα βοηθήσει στο να αναπτυχθεί περισσότερο η κοινότητα που το χρησιμοποιεί. Η αλλαγή του ονόματος δεν ήταν η μοναδική ανακοίνωση της εταιρείας, καθώς στον αντίπαλο του Twitch προστέθηκαν 2 νέα χαρακτηριστικά. Το πρώτο είναι η δυνατότητα που έχουν 4 άτομα να κάνουν broadcast -ταυτόχρονα- σε ένα κανάλι, έτσι ώστε οι θεατές να βλέπουν τη δράση πως εξελίσσεται από την προοπτική του κάθε παίκτη και το δεύτερο είναι η επιλογή να “streamάρετε” χρησιμοποιώντας τα κινητά σας τηλέφωνα οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.



Η δοκιμαστική έκδοση του Mixer Create, όπως είναι η ονομασία της εφαρμογής, είναι διαθέσιμη από σήμερα (25 Μαΐου) για συσκευές iOS και Android, ενώ στο μέλλον αναμενεται να προστεθούν και κάποια νέα χαρακτηριστικά. Με το συγκεκριμένο app έχετε τη δυνατότητα να "streamάρετε" mobile games απευθείας από το κινητό σας. Παρά τις αλλαγές που έγιναν, ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάτε το broadcasting είναι ακριβώς ο ίδιος όπως στο παρελθόν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσθήκες που έγιναν ή θα γίνουν στο Mixer μπορείτε να βρείτε στο blog του Major Nelson, εδώ, καθώς και στο video που ακολουθεί στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*