Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Boulder Boy αναζητά χρηματοδότηση μέσω Kickstarter

*
To Boulder Boy είναι ένα puzzle game με πρωταγωνιστή ένα αγόρι που έχει μεταμορφωθεί σε πέτρα και αναζητά τρόπους να σπάσει την κατάρα. Και αν ρωτάτε να μάθετε ποιος τον έφερε σε αυτή την κατάσταση, η απάντηση είναι το κατοικίδιό του. Εννοείται ότι ο Boulder Boy αναζητά εκδίκηση και την βοήθειά σας για να το καταφέρει. Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από παιχνίδια όπως το Adventures of Lolo και οι παίκτες θα πρέπει να βρουν τρόπους να συνδυάσουν τα στοιχεία του περιβάλλοντος για να προχωρήσουν παρακάτω. Θα υπάρχει ποικιλία εχθρών και ο καθένας θα έχει το δικό του, μοναδικό τρόπο αντιμετώπισης, αλλά και boss fights, με μοναδικούς μηχανισμούς όπως pinball battles και rhythm dancing games. Για την ώρα, το Boulder Boy αναζητά χρηματοδότηση μέσω Kickstarter.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*