Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Butter Royale είναι το family-friendly Battle Royale του Apple Arcade

*
To Apple Arcade είναι μια συλλογή από παιχνίδια τα οποία κάποιος μπορεί να ευχαριστηθεί όταν χαλαρώνει ή όταν, σε μερικές περιπτώσεις, δεν έχει ίντερνετ.

Η τελευταία προσθήκη στην συνδρομητική υπηρεσία της Apple κάνει τη διαφορά. Πρόκειται για ένα multiplayer battle royale shooter, όπως το Fortnite, όμως το Butter Royale είναι περισσότερο φιλικό προς τα παιδιά, με τα φαγητά να αντικαθιστούν τα όπλα και με ένα top-down design το οποίο δίνει την αίσθηση ενός κλασσικού dungeon crawler.


Οι developers του παιχνιδιού προσπαθούν να το κάνουν όσο λιγότερο βίαιο γίνεται και αυτό φαίνεται και από την περιγραφή του παιχνιδιού: “Σε ένα μέλλον όπου έχουν απαγορευτεί τα όπλα, οι άνθρωποι συμμετάσχουν σε μάχες φαγητών στο Butter Island για να ικανοποιήσουν την ανάγκη τους για ανταγωνισμό. Οι διαγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν τα NOMs, Nutritionally Operated Machines, για να εκτοξεύσουν φαγητό ο ένας στον άλλον κατά την διάρκεια πεντάλεπτων αγώνων, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αποφύγουν πλυμμήρες βουτύρου για να φτάσουν στην ασφαλής περιοχή.” Μερικά από τα NOMs έχουν αστεία και απίστευτα ονόματα όπως Mayonator3000, Breadzooka και Sniparmesan.



Η Mighty Bear Games προσπαθεί να κάνει το παιχνίδι ανοιχτό για όλη την οικογένεια. Ο διευθύνων σύμβουλος Simon Davis είπε το Butter Royale θέλει να το ευχαριστηθούν όλα τα μέκη της οικογένειας, ανεξαρτήτου ηλικίας. Και μπορεί να το πετύχει αυτό με το food-fighting theme του.

Πέρα από το offline mode όπου ο παίχτης μπορεί να παίξει εναντίον του AI, στην έκδοση online μπορεί να πάει σόλο ή σαν μια τετράδα να πολεμήσει 32 άλλους παίχτες σε διάστημα 5 λεπτών. Οι παίχτες επίσης έχουν στην διαθεσή τους 52 χαρακτήρες, ο καθένας με δικό του background, ηλικία και γένος. Όπως όλα τα παιχνίδια του Apple Arcade, το Butter Royale δεν έχει καθόλου microtransactions.

Το Butter Royale κυκλοφορεί για τις συσκευές iOS μέσω του Apple Arcade. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*