Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το CES 2018 trailer του PlayStation δείχνει τις νέες κυκλοφορίες

*
H Sony έδωσε το παρόν στη CES 2018 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Las Vegas. Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, προβλήθηκε ένα νεο trailer που παρουσιάζει εν συντομία, όχι μόνο το PlayStation 4 Pro και το PlayStation VR αλλά και τους κυριότερους από τους επερχόμενους τίτλους. Επιπλέον, ο Chief Executive Officer Kazuo Hirai δήλωσε ότι το PlayStation συνεχίζει να χτίζει πάνω στο θετικό momentum που υπάρχει στον κόσμο του gaming. Ακόμα δήλωσε υπερήφανος για τις υπηρεσίες που παρέχει η υπηρεσία όπως τα PlayStation Vue, livestreaming TV και PlayStation Now, που επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν τα μεγιστα από το PlayStation 4. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Ενδιαφέροντα πράγματα έδειξαν.
      Θέλω να πιστεύω πως η SONY κίνησε την περιέργεια και το ενδιαφέρον σε πολύ κόσμο για το τι θα κάνει στο μέλλον.

*