Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty 2021 εμφανίστηκε στο Battle.net με κωδική ονομασία Slipstream

*
Όσο περνάν οι μέρες, πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην ανακοίνωση του νέου Call of Duty. Μέχρι όμως να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από την Activision, οι φανατικοί της σειράς, ψάχνουνε απεγνωσμένα να μάθουν ότι μπορούν για αυτόν μέσα από διαρροές.

Ένας από τους πλέον έμπιστους insider, ο Tom Henderson, ανακάλυψε, πως το νέο Call of Duty έκανε την εμφάνιση του στο Battle.net. Το παιχνίδι εμφανίζεται στο developer build του launcher, και φυσικά δεν είναι playable, όμως έχει ενδιαφέρον πως το όνομα “Sllipstream” εμφανίζεται στον τίτλο του.


Το πιο πιθανό είναι πως το παραπάνω όνομα είναι απλά ένα codename, που στην συνέχεια θα αλλάξει στο πραγματικό όνομα του νέου τίτλου της σειράς. Οι φήμες θέλουν το νέο Call of Duty να επιστρέφει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, μιας και η ομάδα ανάπτυξης που το ανέλαβε, Sledgehammer Games, έχει ξανά ασχοληθεί με την συγκεκριμένη εποχή, με το Call of Duty: WWII που κυκλοφόρησε μέσα στο 2017.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το tweet με το οποίο έκανε το Tom Henderson την αποκάλυψη, με τον ίδιο να τονίζει πως το logo θυμίζει πολύ, δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*