Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty: Black Ops 5 (2020) αναπτύσσεται από την Treyarch

*
Μια νέα αγγελία εργασίας από την Treyarch έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες που καταγράφονται τις τελευταίες μέρες περί του Call of Duty: Black Ops 5 (2020) και της ανάπτυξής του από το εν λόγω studio. Πριν από μερικές εβδομάδες, το Kotaku ανέφερε σε άρθρο του πως το επόμενο μέρος της σειράς θα αναλάβει η Treyarch και όχι η Sledgehammer Games, φέρνοντας έτσι μια μίνι ανατροπή στη σειρά που έχουμε συνηθίσει από πλευράς Activision.

H εν λόγω αγγελία σημειώνει πως το studio αναζητά Senior Tools Engineer, ο οποίος θα δημιουργήσει κάποια toolsets για τη μηχανή γραφικών του. Το ενδιαφέρον της αγγελίας εστιάζεται στο γεγονός ότι αναφέρεται σε ένα next-generation AAA game που θα κυκλοφορήσει το 2020.


Η ημερομηνία πάντως αφαιρέθηκε από την αγγελία, αλλά πλέον τα κομμάτια του puzzle αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους και ίσως αρχίσουμε προς τα τέλη της χρονιάς να μαθαίνουμε περισσότερα για το νέο Call of Duty που εικάζεται πως θα είναι το Call of Duty: Black Ops 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*