Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty: Vanguard εκθρόνισε το FIFA 22 από την κορυφή των UK Charts

*
To Call of Duty: Vanguard βρέθηκε στην κορυφή των UK charts την εβδομάδα που πέρασε, δίνοντας τέλος στην κυριαρχία του FIFA 22. Από το σύνολο των πωλήσεων του τίτλου της Activision, το 41% προέρχονται από το PS5, το 29% από το PS4, το 19% από το Xbox One και το 11% από τα Xbox Series S και Xbox Series S. Σε σχέση με την περσινή κυκλοφορία της σειράς, πουλήθηκαν 23% λιγότερες κόπιες.

Μία ακόμα νέα κυκλοφορία της εβδομάδας που προηγήθηκε ήταν το Fortnite Minty Legends Pack που βρέθηκε στην 9η θέση, με το 33% των πωλήσεων να προέρχονται από την έκδοση για Nintendo Switch, το 24% για PS4, επίσης 24% για κονσόλες Xbox και το 19% για PS5. Το Just Dance 2022 δεν κατόρθωσε να μπει στη δεκάδα και ήταν 11ο, με το 88% των πωλήσεών του να αφορούν την έκδοση για Nintendo Switch, ενώ το Fast & Furious: Spy Racers - Rise of Shifter βρέθηκε στο νούμερο 40. Αναλυτικά:


1. Call of Duty: Vanguard
2. FIFA 22
3. Mario Party Superstars
4. Mario Kart 8: Deluxe
5. Spider-Man: Miles Morales
6. Guardians of the Galaxy
7. Animal Crossing: New Horizons
8. Minecraft (Switch)
9. Fortnite Minty Legends Pack
10. Far Cry 6

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*