Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Call of Duty franchise πρωταγωνιστεί στα Deals with Gold

*
Όπως συμβαίνει κάθε Τρίτη, ο Major Nelson ανακοίνωσε τα εβδομαδιαία Deals with Gold. Με μια ματιά είναι ξεκάθαρο ότι στο επίκεντρο βρίσκονται τίτλοι από το Call of Duty franchise. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox One που διαθέτουν ενεργή συνδομή Xbox Live Gold, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν με έκπτωση παιχνίδια όπως τα Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Advanced Warfare, Farming Simulator 17, Goat Simulator, We are the Dwarves και Wolfestein II: The New Colossus. Για τους κατόχους Xbox 360, οι επιλογές είναι περιορισμένες και περιλαμβάνουν τα Call of Duty: Ghosts, Call of Duty: Advanced Warfare, Farming Simulator 15 και τα διάφορα add-ons του. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι και την Τρίτη 20 Μαρτίου, ώρα Ελλάδας 12:00 μμ. Για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να επισκεφτείτε το blog του Major Nelson.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • RiderSoMysterious
    • Καιρός ήταν να εμφανιστεί το Shadow Tactics στις προσφορές του Xbox. Λίγο αργά όμως γιατί το πήρα στο PS4. Μάλλον το highlight αυτής της βδομάδας.

*