Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Catan κάνει το άλμα στον κόσμο του AR

*
Όσοι ασχολείστε με επιτραπέζια παιχνίδια, δεν αποκλείεται να γνωρίζετε το Settlers of Catan. Βρίσκεται ανάμεσά μας τα τελευταία 24 χρόνια και οι παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν αποικίες σε ένα φανταστικό νησί που ονομάζεται Catan. Εύκολο στην εκμάθηση, με αρκετές δόσεις στρατηγικής, πρόκειται να κάνει το μεγάλο βήμα στον κόσμο του AR.

Τα νέα έρχονται από το TechCrunch, που αναφέρει οτι έχει ήδη ξεκινήσει η ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού με τίτλο Catan: World Explorers. Μέλος του project είναι και η Niantic, που έχει εμπειρία σε αυτόν τον τομέα από τα δημοφιλή Pokémon Go και Harry Potter: Wizards Unite. Για την ανάπτυξη χρησιμοποιείται η Niantic Real World Platform και λεπτομέρειες για το παιχνίδι αναμένονται μέσα στο 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*