Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Chicory: A Colorful Tale έρχεται και στα PS5, PS4 (trailer)

To Chicory: A Colorful Tale του publisher Finji και της developer Greg Lobanov φαίνεται πως πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε PlayStation 5 και PlayStation 4, εκτός του ήδη προγραμματισμένου λανσαρίσματος του σε PC (Steam).

Ο τίτλος χρηματοδοτήθηκε αρχικά από μία καμπάνια του Kickstarter, τον Αύγουστο του 2019 και αφορά έναν ταλαντούχο και αξιαγάπητο σκύλο που διαθέτει ένα πινέλο με τη δυνατότητα να χρωματίζει τον κόσμο. Για κάποιο παράξενο λόγο, όλα τα χρώματα εξαφανίζονται, μαζί και της Chicory και είναι πλέον στο χέρι σας να την βοηθήσετε να επαναφέρει την ισορροπία της χρωματικής παλέτας του κόσμου, μέσα από μία ποικιλία δραστηριοτήτων εξερεύνησης και puzzles.


Το παιχνίδι προβλέπεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και σύμφωνα με τον publisher, η έκδοση του PlayStation 5, θα εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες της κονσόλας, πράγμα που μας οδηγεί στο να υποθέτουμε πως θα αξιοποιεί το ιδιαίτερο DualSense.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και ένα trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*