Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το City of Ghosts είναι το νέο DLC του Cloudpunk (trailer)

Η developer Ion Lands ανακοίνωσε το DLC City of Ghosts για το Cloudpunk. Όπως αναφέρει η εταιρεία πρόκειται για ένα follow-up στο κυρίως campaign με περιεχόμενο αρκετό για να μπορέσει να χαρακτηριστεί και ως sequel. Είναι πιο σκοτεινό, η ατμόσφαιρα είναι πιο φορτισμένη, η ιστορία πιο πολύπλοκη και αναμένουμε πότε θα είναι έτοιμο για να το παραδώσουμε στο κοινό, αναφέρει ο επιλεφαλής του studio, Marko Dieckmann.

Δύο είναι οι πρωταγωννιστές του City of Ghosts, η Rania και ο Hayse. Η πρώτη μπαίνει στο στόχαστρο της εταιρείας μεταφορών Curzona και παράλληλα θα πρέπει να διεισδύσει σε μία μυστική κοινότητα αποτελούμενη από AI worshipping zealots. Η νύχτα της γίνεται ακόμα πιο δύσκολη όταν την εντοπίζει η Debt Corps και η Rania προσπαθεί να αφήσει πίσω το παρελθόν της ως δολοφονικό chimeric cyborg. Από την άλλη, ο μέθυσος και τζογαδόρος Hayse, προσπαθεί να ξεπληρώσει το χρέος του πριν τον βρει το ξημέρωμα. Όμως με τάσει αυτοκαταστροφής και έχοντας για παρέα ένα αποκρουστικό ανδροειδές της CorpSec, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.


Το Cloudpunk κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*