Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Contract Killer είναι ένα beat 'em up με ιδιαίτερη αισθητική και θεματολογία (trailer)

Η Paperboy Games ανακοίνωσε το Contract Killer ένα 2.5D four-player cooperative beat ’em up game που θα κυκλοφορήσει για PC (Steam) το προσεχές καλοκαίρι. Το Contract Killer είναι βασισμένο σε retro arcade beat ’em ups με paper aesthetics και χαοτικά combos, boss fights, pixel visuals σχεδισμένα στο χέρι, soundtrack σε ρυθμούς τζαζ και δίνει έμφαση στη συνεργασία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο θρυλικός Erase-Sir νικήθηκε από τον Άρχοντα των Συμβολαίων και στην εξουσία ανέβηκαν στην εξουσία οι υποτακτικοί του, δεσμεύοντας και οδηγώντας χιλιάδες στην καταστροφή. Πλεον είναι σειρά του Leadhead και του πληρωματός του να ταξιδέψουν σε διαφορετικούς κόσμους, να αντιμετωπίσουν όσους βρίσκονται στην εξουσία και να σβήσουν την τελική υπογραφή.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*