Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Crab Game είναι το νέο δωρεάν Squid Game based videogame που πλημμυρίζει Steam και Twitch (videos)

Είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα δούμε αρκετά videogames που θα βασίζονται στα παιχνίδια επιβίωσης της σειράς Squid Game και το Crab Game είναι μια τέτοια νέα κυκλοφορία. Ο τίτλος βασίζεται στη δραματική σειρά του Netflix και είναι ένα multiplayer παιχνίδι και βάζει τους παίκτες να συγκεντρωθούν σε lobbies και να αντιμετωπίσουν τα κλασικά games που εξοντώνουν όσους δεν ακολουθήσουν τους κανόνες ή μείνουν εκτός χρόνου.



Στον τίτλο περιλαμβάνονται games όπως το red light/green light, αλλά και μια εναλλακτική έκδοση της γυάλινης γέφυρας. Αυτή τη στιγμή ο τίτλος συγκεντρώνει πάνω από 30.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam, ενώ στο Twitch έχει πάνω από 20.000 viewers. Το Crab Game έρχεται από τον ίδιο developer που έφτιαξε το δωρεάν survival game Muck και για το θέμα δημιουργήθηκε και ένα σχετικό video.



Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στο PC από το Steam, ενώ οι εκδόσεις για Mac και Linus προσφέρονται από την σελίδα του, εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*