Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dance Dance Revolution V τώρα και στον browser σας

*
Η καραντίνα μπορεί να υποχώρησε αλλά οι εταιρείες βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους για να μας κρατήσουν μέσα στο σπίτι μας, με την Konami να κυκλοφορεί το πρόσφατο Dance Dance Revolution V στο PC. Το Dance Dance Revolution V βρίσκεται σε open alpha και μπορείτε να το δοκιμάσετε από οποιονδήποτε browser επιθυμείτε όπως Chrome, Edge και Firefox.

Η έκδοση του παιχνιδιού αν και στα Ιαπωνικά προσφέρει μέχρι στιγμής 15 τραγούδια για να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με την Konami να υπόσχεται επιπλέον περιεχόμενο στα μουσικά κομμάτια καθώς και στα features του παιχνιδιού.


Για να παίξετε το Dance Dance Revolution V θα πρέπει να αποκτήσετε ένα Konami ID από τον παρακάτω σύνδεσμο και στην συνέχεια να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*