Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dead or Alive 6 προσθέτει την Tamaki από το Xtreme Venus Vacation (trailer)

H εταιρεία Koei Tecmo έκανε το ενδέκατο stream της για το Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation στις 25 Φεβρουαρίου, αποκαλύπτοντας πως η Tamaki θα είναι ο επόμενος χαρακτήρας που θα προστεθεί στο Dead or Alive 6. To Dead or Alive Xtreme: Venus Vacation έχει συνολικά 8 αποκλειστικούς χαρακτήρες μέχρι στιγμής και αυτές ειναι οι: Misaki, Luna, Tamaki, Fiona, η αδερφή της Misaki Nagisa, Kanna, Monica και Sayuri.

Πολλοί χρήστες του Twitter πίστευαν πως η 1014 ετών Kanna θα έμπαινε στο παιχνίδι αντί για την Tamaki αφού μπορεί εύκολα να πολεμήσει. Από την άλλη, η Tamaki είναι από τους πιο γνωστούς νέους χαρακτήρες ανάμεσα στους οκτώ που προαναφέραμε οπότε η προσθήκη της στο Dead or Alive 6 βγάζει νόημα. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιό θα είναι το fighting style της.


Επιπλέον, η Koei Tecmo θα προσθέσει ενδυμασίες από την σειρά Atelier συμπεριλαμβανομένου και του Atelier Ryza καθώς και από διάφορα παιχνίδια Gust στο Dead or Alive 6. Τέλος, ανακοινώθηκε η συνεργασία με το Alice Gear Aegis.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο για το πότε θα κυκλοφορήσει η Tamaki και πόσο θα κοστίζει το DLC. Το Dead or Alive 6 είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*