Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Discord άλλαξε διακριτικά το λογότυπό του

*
Το Discord απασχόλησε την gaming κοινότητα αρκετά τους τελευταίους μήνες και πρόσφατα προχώρησε και σε μια διακριτική αλλαγή λογοτύπου. Όπως φαίνεται, το νέο logo έχει πιο έντονο μπλε χρώμα, χρησιμοποιεί πιο καθαρή γραμματοσειρά, ενώ έχει γίνει λιγότερο «άγρια» και η μασκότ του (Clyde), που δεν έχει πλέον τις κλασικές άκρες. Στη νέα εκδοχή του ο Clyde δείχνει να έχει κάτι σαν shoulder buttons, που σίγουρα η σχεδιαστική αυτή επιλογή στοχεύει στο να δείξει τη σύνδεση της πλατφόρμας με τους gamers και το gaming γενικότερα. Μπορείτε να δείτε τα δύο λογότυπα (το παλιό πάνω και το νέο κάτω), στην παρακάτω φωτογραφία, ενώ υπάρχει μια εκτενή αναφορά στην αλλαγή ταυτότητας στο επίσημο blog της πλατφόρμας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*