Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Donkey Kong Jr. στις επερχόμενες προσθήκες τίτλων NES για το Nintendo Switch Online

*
Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε η υπηρεσία Nintendo Switch Online, η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει σταματήσει να τροφοδοτεί τους συνδρομητές με κλασσικούς τίτλους του NES. Όπως αποκαλύφθηκε, οι επόμενες προσθήκες θα είναι τα Donkey Kong Jr., VS. Excitebike και Clu Clu Land, δίχως για την ώρα να γνωρίζουμε το πότε θα είναι διαθέσιμα. Για την ώρα, η λίστα αποτελείται από τα: Metroid, Mighty Bomb Jack, TwinBee, Soccer, Tennis, Donkey Kong, Mario Bros., Super Mario Bros., Balloon Fight, Ice Climber, Dr. Mario, The Legend of Zelda, Super Mario Bros. 3, Double Dragon, River City Ransom, Ghosts’n Goblins, Tecmo Bowl, Gradius, Pro Wrestling, Excitebike, Yoshi, Ice Hockey, Baseball, Solomon’s Key, NES Open Tournament Golf, Super Dodge Ball, Wario’s Woods, Ninja Gaiden, ADVENTURES OF LOLO, Blaster Master, Zelda II: The Adventure of Link, Super Mario Bros 2, Kirby’s Adventure, Kid Icarus, StarTropics, Super Mario Bros.: The Lost Levels, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream και Star Soldier.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*