Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dragon Ball Ζ: Kakarot κυριάρχησε στην αγορά των ΗΠΑ τον Ιανουάριο (video)

Ο Ιανουάριος δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερες κυκλοφορίες και αυτό πιθανό βοήθησε το Dragon Ball Ζ: Kakarot της Bandai Namco να κυριαρχήσει στις ΗΠΑ. Με 1,5 εκ. κόπιες στα χέρια των καταναλωτών την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, το παιχνίδι άφησε πισω το Call of Duty: Modern Warfare, που ήταν πρώτο σε πωλήσεις για το 2019.

Περνώντας στο hardware, το Nintendo Switch συνεχίζει να αποτελεί κορυφαίο αγοραστικό στόχο. Πάντως οι πωλήσεις σε hardware σημείωσαν μείωση κατά 35% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2019. Λογικά η πτωτική πορεία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του έτους, οπότε αναμένεται το λανσάρισμα των PS5 και Xbox Series X.




Τέλος ρίχνοντας μιε ευρύτερη ματιά στη βιομηανία των video games στις ΗΠΑ, τα συνολικά έσοδα ανήλθαν σε $678 εκ. ποσό μειωμένο κατά 26% συγκριτικά με έναν χρόνο πριν. Βασικός παράγοντας για τη μείωση οι πεσμενες πωλήσεις σε hardware.

Παρακάτω, ο αναλυτής του NPD, Mat Piscatella, παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*