Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dragon's Lair γίνεται animated movie μέσω Kickstarter

Το Dragon's Lair κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το μακρινό 1983 και από τότε έχει κάνει την εμφάνισή του σε πάρα πολλές πλατφόρμες, με ή χωρίς χειριστήριο. Μετά από τόσα χρόνια φαίνεται πως θα υπάρξει συνέχεια αλλά σε μορφή hand-drawn animated movie και όχι ως videogame. Οι Don Bluth (animator) και Gary Goldman έβαλαν σκοπό να δημιουργήσουν ένα τέτοιο “κινούμενο σχέδιο” που θα στέκεται ως prequel του αρχικού τίτλου. Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουν βέβαια είναι το κόστος μιας και όπως αναφέρουν τέτοιου είδους films κοστίζουν πολλά πολλά εκατομμύρια δολάρια και στην παραγωγή και στην προώθηση. Έτσι οι Bluth και Goldman ξεκινούν campaign μέσω Kickstarter προκειμένου να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τα πρώτα 550,000 δολάρια του εγχειρήματος. Αν όλα πάνε καλά με αυτά θα φτιάξουν ένα μικρό animated movie διάρκειας περίπου 10 λεπτών και με αυτό θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν “κανονικούς” χρηματοδότες. Υπολογίζουν πως το τελικό κόστος του εγχειρήματος θα ανέλθει περίπου στα 70 εκατομμύρια δολάρια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*