Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Dreams έγινε gold

*
H Media Molecule ανακοίνωσε πως η νέα της παραγωγή, το Dreams, είναι πλέον gold. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η ανάπτυξή του ολοκληρώθηκε και πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας του. Όπως είναι λογικό, η σχετική μήτρα θα φτάσει στα χέρια της Sony για να ξεκινήσει η διαδικασία ανεβάσματος των αρχείων στο PlayStation Store, αλλά και η αναπαραγωγή των physical copies που θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων. Το Dreams επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει games, μουσική, ταινίες, art και αρκετά ακόμη με μια πλούσια σειρά εργαλείων και στη συνέχεια να τα μοιραστεί με την κοινότητα. Έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου, αποκλειστικά για το PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*