Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το EA Play έρχεται στο Xbox Game Pass για PC στις 18 Μαρτίου

*
Το EA Play έρχεται στο Xbox Game Pass για PC στις 18 Μαρτίου 2021. Έτσι, οι συνδρομητές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε περισσότερα από 60 παιχνίδια της Electronic Arts, όπως τα Star Wars Jedi: Fallen Order, FIFA 20, Titanfall 2, Battlefield, Madden NFL, Command & Conquer και The Sims.

Επιπλέον, τα μέλη της υπηρεσίας θα έχουν το δικαίωμα να δοκιμάζουν δωρεάν, για 10 ώρες παιχνίδια της ΕΑ. Μπορείτε να ξεκινήσετε κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το EA Desktop app. Στη συνέχεια, είτε κάνετε sign-in στον EA Account σας, είτε δημιουργείτε ένα νέο. Μετά την είσοδό σας, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε το Xbox account με το EA account σας. Έπειτα, το Xbox app θα αναλάβει να σας καθοδηγήσει στην διαδικασία του setup, μόλις κατεβασετε το πρώτο παιχνίδι του EA Play.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*