Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Endwalker είναι το επόμενο expansion του Final Fantasy XIV (trailer)

Endwalker ονομάζεται το επόμενο expansion του MMO Final Fantasy XIV. Όπως ανακοίνωσε η Square Enix, θα κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο του 2021, για PC, PlayStation 5 και PlayStation 4.

Στο Endwalker, το οποίο χαρακτηρίζεται ως μία νέα αρχή από τη Square Enix, οι παίκτες καλούνται να ταξιδέψουν μέχρι τα όρια του Hydaelyn αλλά και στο φεγγάρι. Θα προσθέσει στο παιχνίδι νέα jobs, νέες περιοχές, όπως η πόλη Radz-at-Han, το level cap αυξάνεται από 80 σε 90 και επιπλέον θα υπάρχουν νέες δοκιμασίες και αλλαγές στο σύστημ μάχης. Η νέα απειλή ακούει στο όνομα Anima, aeon από το Final Fantasy X.


Οι κάτοχοι PlayStation 5 θα έχουν πρόσβαση beta του τίτλου από τις 13 Απριλίου 2021. Θα έχει αναβαθμίσεις σε σχέση με την έκδοση για PlayStation 4, όπως βελτιωμένα framerates, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και ανάυση 4Κ. Όσοι έχουν στην κατοχή τους την έκδοση για PlayStation 4 θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης σε εκείνη για PlayStation 5. Για τους νέους παίκτες θα υπάρξει δοκιμαστική περίοδος. Τέλος, η έκδοση για τη νεότερη κονσόλα της Sony θα γίνει διαθέσιμη αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η beta.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*