Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Epic Games Store ετοιμάζεται να λανσάρει τα Epic Achievements

*
To Epic Games Store θα λανσάρει ένα νέο achievement system την επόμενη εβδομάδα. Αρχικά, τα Epic Achievements, όπως θα ονομάζονται, θα υποστηρίζουν λίγα παιχνίδια και μέσα στους επόμενους μήνες θα γίνουν διαθέσιμα για όλες τις εταιρείες ανάπτυξης. Τις πρώτες μέρες οι χρήστες θα μπορούν να συγκεντρώνουν XP κερδίζοντας Epic Achievements στα Rocket League, Hades, Pillars of Eternity, Kena: Bridge of Spirits, Zombie Army 4 and Alan Wake Remastered. Τα Epic Achievements χωρίζονται σε τέσσερεις διαφορετικές κατηγορίες, ανάλογα το XP και το Platinum Achievement κερδίζεται με 1000 XP σε ένα παιχνίδι. Οι κατηγορίες και το επιπλέον XP που κερδίζεται έχουν ως εξής:

Bronze: 5-45 XP
Silver: 50-95 XP
Gold: 100-200 XP
Platinum: 250 XP


Στην ιστοσελίδα των παιχνιδιών που θα υποστηρίζουν τα Epic Achievements θα υπάρχουν λεπτομέρειες για την παρακολούθηση και κοινοποίησή τους. Κάτι ανάλογο θα υπάρχει και στη βιβλιοθήκη των χρηστών. Ακόμα, τα διαθέσιμα Achievements θα είναι ορατά στ Epic Games Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*