Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Epic Games Store προσθέτει σύστημα χρηματικής αποζημίωσης χωρίς αναμονές

*
Η Epic Games συνεχίζει να είναι απασχολημένη με το να προσθέτει χρήσιμα εργαλεία στο ψηφιακό της κατάστημα. Το Epic Games Store διαθέτει πλέον ένα σύστημα χρηματικής αποζημίωσης, το οποίο λειτουργεί αυτόματα και - κυρίως - γρήγορα. Αρκεί ο παίκτης να έχει αγοράσει το παιχνίδι για το οποίο επιθυμεί να αποζημιωθεί λιγότερο από δύο εβδομάδες, αλλά και να έχει παίξει μαζί του λιγότερο από δύο ώρες. Πρέπει μάλιστα να μην έχει δεχθεί ban κατά τη διάρκεια παιχνιδιού του με τον τίτλο για τον οποίο θέλει να αποζημιωθεί.

Η προσθήκη αυτού του χαρακτηριστικού έγινε με το νεότερο update της πλατφόρμας, πάνω στην ώρα που οι χρήστες του Epic Games Store εντόπισαν το γεγονός ότι μπορούν εν μέρει να αποζημιωθούν αν αγόρασαν ένα παιχνίδι στην κανονική του τιμή και λίγες μέρες αργότερα το ίδιο παιχνίδι μπήκε σε έκπτωση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*