Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει για Google Stadia στις 17 Μαρτίου 2021. Θα λειτουργεί οπουδήποτε υποστηρίζεται η υπηρεσία, όπως σε Chromecast Ultra dongles, Android smartphones και tablets, στο Chrome browser, σε συσκευές iOS, ακόμα και και στο επίσημο web app της Google αλλά και στο Stadium που είναι ένα fan-made app. Έτσι λοιπόν, μαζί με τo Madden NFL 21 και το Star Wars Jedi: Fallen Order δημιουργείται μια τριάδα παιχνιδιών της EA που αναμένονται το επόμενο διάστημα στην συνδρομητική υπηρεσία του κολοσσού της πληροφορικής.
Σας θυμίζουμε ότι το FIFA 21 κυκλοφορεί επίσης για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X και Nintendo Switch (Legacy Edition).

Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity