Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fable Fortune εκτός λειτουργίας τον Μάρτιο

*
Οι servers για το Fable Fortune, το digital card game των βετεράνων της Lionhead θα σταματήσουν την λειτουργία τους στις 4 Μαρτίου 2020 όπως ανακοίνωσαν οι developers. Το παιχνίδι 'έζησε' για πάνω από δύο χρόνια και είχε περισσότερες απο 30 σεζόν.

Για την προετοιμασία του κλεισίματος, το in-game store απενεργοποιήθηκε και κανείς δεν μπορεί πια να αγοράσει card packs. Αν έχετε κάποια card packs στην κατοχή σας, θα μπορείτε να τα ανοίξετε μέχρι να κλείσουν οι servers.


To card game, το οποίο ήταν βασισμένο στον κόσμο του Fable, κυκλοφόρησε για το PC και το Xbox One το 2018. Ξεκίνησε σαν project της Lionhead Studios αλλά μετά την κατάρευση της το 2016, το project δώθηκε στην Fowl Studios. Μετά την κίνηση αυτή, το παιχνίδι μπήκε στο Kickstarter, ωστόσο λίγο καιρό αργότερα αφαιρέθηκε, καθώς δέχτηκε εξωτερική χρηματοδότηση. Έπειτα, το παιχνίδι μπήκε σε Early Access στο Steam και λίγο αργότερα έγινε η επίσημη κυκλοφορία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*