Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook εξαγόρασε την Beat Games, developer του Beat Saber

*
Το Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά της Beat Games, developer του δημοφιλούς game Beat Saber. Η Beat Games θα ενσωματωθεί στα Oculus Studios και θα συνεχίσει να εργάζεται ανεξάρτητα, έτσι ώστε να συνεχίσει να υποστηρίζει τον πρόσφατο τίτλο της και να προσφέρει έξτρα περιεχόμενο σε όλες τις πλατφόρμες. Ο επικεφαλής της Oculus, Mike Verdu, σημείωσε σε σχετικό blog post πως είναι ενθουσιασμένος με τα όσα έχει δει από την ομάδα και πως οι προοπτικές για ακόμη περισσότερα είναι εκεί έξω. Μάλιστα, τόνισε πως το Beat Saber δεν έχει δείξει παρά ελάχιστα από αυτά που μπορεί να κάνει σε επίπεδο social features, νέων modes, μουσικής και άλλων τομέων.



Τέλος, υπενθύμισε πως το Facebook συνεχίζει να αναζητά νέους τρόπους για να φέρει την εικονική πραγματικότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. To Beat Saber έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα σε όλα τα διαθέσιμα formats μέχρι και τον Μάρτιο και τα στατιστικά του συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*