Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Facebook εξαγόρασε την Sanzaru Games

*
Το Facebook ανακοίνωσε την εξαγορά της Sanzaru Games και την ενσωμάτωσή της στα Oculus Studios. Η Sanzaru Games έχει ήδη αναπτύξει 4 games για το Oculus και συγκεκριμένα τα Ripcoil, VR Sports Challenge, Marvel Powers United VR και Asgard’s Wrath. Η νέα εποχή της ομάδας, την φέρνει κάτω από την ομπρέλα των Oculus Studios και θα συνεχίσει να δημιουργεί VR games, λειτουργώντας ανεξάρτητα. Το Facebook σημειώνει στην ανακοίνωσή του πως προχώρησε σε αυτήν την αγορά γιατί πιστεύει στο όραμα της ομάδας και πως είναι ικανοποιημένο από το τελικό αποτέλεσμα που έχει δει στα έως σήμερα games της. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τα επόμενα projects, πάνω στα οποία θα δουλέψει, οπότε θα χρειαστεί απλά να περιμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*