Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fall Guys: Ultimate Knockout αποκτά cross play με το νέο update της έκτης σεζόν του

*
Μια δημοσίευση της Mediatonic αποκάλυψε πως το νέο update της 6ης σεζόν του Fall Guys: Ultimate Knockout φέρνει ένα πολύ-αναμενόμενο χαρακτηριστικό. Αυτό δεν είναι άλλο από την πλήρη υποστήριξη crossplay μεταξύ PlayStation 5, PlayStation 4 και PC. Μέχρι πρότινος ήταν δυνατή η δημιουργία cross-platform lobbies για Custom Shows, όμως με το νέο update που κυκλοφορεί είναι εφικτό το crossplay και για τα Squads, Duos και Main Show. Οι παίκτες αρκεί να συνδέσουν το Epic Account τους με το Fall Guys ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να παίξουν online με φίλους και άλλους παίκτες από διαφορετικά συστήματα.

Η ίδια δημοσίευση αναφέρθηκε (αν και εν συντομία) στις εκδόσεις του Fall Guys για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και Nintendo Switch. Η Mediatonic περιορίστηκε στο να αναγνωρίσει την αγωνία των παικτών σχετικά με την κυκλοφορία τους, λέγοντας πως οι συγκεκριμένες εκδόσεις δεν είναι ακόμα έτοιμες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*