Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Final Fantasy VII Remake οδηγεί τη Square Enix σε ρεκόρ εσόδων για το 2020

*
Η Square Enix ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το οικονομικό έτος, που περιλαμβάνει τις πωλήσεις από 1η Απριλίου 2020 έως και 31 Μαρτίου 2021. Τα έσοδα της εταιρείας άγγιξαν για πρώτη φορά τα €2,51 δις ευρώ (¥332 δις γιεν), σημειώνοντας νέο ρεκόρ και και αύξηση 27.6% σε σχέση με πέρυσι.

Στην επιτυχία αυτή συνετέλεσε το Final Fantasy VII Remake αλλά και το Marvel's Avengers, σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρείας. Είπε για την ακρίβεια ότι μεγάλες κυκλοφορίες όπως αυτοί οι δύο τίτλοι, ήταν οι σημαντικοί παράγοντες για την αύξηση των ψηφιακών πωλήσεων, η οποία αύξησε και τα κέρδη της εταιρείας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι για το τρέχον οικονομικό έτος, που λήγει τον Μάρτιο 2022, η εταιρεία προβλέπει έσοδα ελαφρώς αυξημένα, της τάξεως δηλαδή του €2,57 δις ευρώ (¥340 δις γιεν).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*