Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Final Fantasy XV έρχεται στο PC

*
Η Square Enix ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Final Fantasy XV αποκλειστικά για Windows. To Final Fantasy XV Windows Edition αναμένεται να διατεθεί στις αρχές του 2018, ενώ θα λάβει και την απαραίτητη "φροντίδα", έτσι ώστε η συγκεκριμένη έκδοση να είναι η καλύτερη από πλευράς γραφικών. Επίσης, θα υποστηρίζει το GeForce Experience share tools package που θα σας επιτρέπει να βγάλετε in-game photos και ShadowPlay highlights. O τίτλος θα περιλαμβάνει και έξτρα περιεχόμενο το οποίο αρχικά είχε διατεθεί για τις κονσόλες με τη μορφή season pass, είτε ως δωρεάν updates. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την κάμερα και να μετατρέψετε το παιχνίδι από third σε first person, χάρη στο ειδικό mode. Στη συνέχεια θα βρείτε το trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*