Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Final Fantasy XV στον κατάλογο του Xbox Game Pass

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τους επόμενους τίτλους που θα προστεθούν στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass για κονσόλες. Πιο συγκεκριμένα, στις 6 Φεβρουαρίου 2020 ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε τα Final Fantasy XV και Wolfenstein: Youngblood. Στις 13 του ίδιου μήνα θα ακολουθήσει το Death Squared.

Το Xbox Game Pass είναι μια συνδρομητική υπηρεσία στη λίστα της οποίας θα βρείτε ανά πάσα στιγμή περισσότερα από 100 παιχνίδια για Xbox One και PC. To Xbox Game Pass για κονσόλες κοστίζει €9,99 ανά μήνα, ενώ το Xbox Game Pass για PC €4,99 μηνιαίως. Από την άλλη, υπαρχει και η επιλογή του Xbox Game Pass Ultimate που περιλαμβάνει την υπηρεσία για κονσόλες και PC, αλλά και συνδρομή Xbox Live Gold με τιμή €44,99 το τρίμηνο. Για την ώρα, εάν είστε νέοι συνδρομητές μπορείτε να αποκτήσετε το Xbox Game Pass για PC πληρώνοντας μόνο €1 για τον πρώτο μήνα και το Xbox Game Pass Ultimate με μόλις €1 για το πρώτο τρίμηνο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*