Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise ξεπέρασε τις 600.000 πωλήσεις

*
O publisher Imagineer ανακοίνωσε πως το Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise, ξεπέρασε τα 600.000 πωληθέντα αντίτυπα σε ψηφιακή και φυσική μορφή. Ο τίτλος ρυθμικής γυμναστικής κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2020, και ως τον Ιανουάριο είχε φτάσει το μισό εκατομμύριο σε πωλήσεις.

Το Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise υπόσχεται να κάνει τη γυμναστική διασκέδαση, μέσα από ρυθμικές ασκήσεις boxing που συνδυάζονται με μουσική pop. Υπάρχουν 9 virtual instructors, όπου βοηθάνε τους παίκτες να προσαρμόσουν την γυμναστική στα μέτρα τους. Ακόμα, το παιχνίδι, αποθηκεύει την δραστηριότητας σας, δίνει την δυνατότητα να γυμναστείτε μέ έναν ακόμα παρτενέρ και σας ανταμείβει με tickets, ώστε να ξεκλειδώσετε νέες εμφανίσεις για τον παίκτη σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*