Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Football Manager 2020 έρχεται στο Xbox Game Pass για PC

*
Εννοείται ότι κατά τη διάρκεια του Inside Xbox Απριλίου ανακοινώθηκαν οι επόμενες προσθήκες στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass, για κονσόλες και PC. Πιο συγκεκριμένα, για Xbox One είναι άμεσα διαθέσιμα τα NieR: Automata Become as Gods και Totally Reliable Delivery Service, ενώ στις 9 Απριλίου πρόκειται να προστεθούν τα Alvastia Chronicles και Journey to the Savage Planet.

Από την άλλη, για τους κατόχους PC είναι άμεσα διαθέσιμο το Overcooked! 2, ενώ σύντομα θα προστεθούν στη σχετική λίστα τα Football Manager 2020, Alvastia Chronicles, Mistover και Stranger Things 3: The Game.


Βεβαιως υπάρχουν και αποχωρήσεις. Έτσι λοιπόν έχετε περιθώριο μέχρι τις 15 Απριλίου αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάποιο εκ των The Book of Unwritten Tales 2 (Console), Fez (PC), Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (Console), Into the Breach (PC), MX vs ATV Reflex (Console), Prey (Console & PC), Samurai Showdown II (Console) και Valkyria Chronicles (PC).



Τέλος, οι συνδρομητές μπορούν να κάνουν δικά τους 5.000 ΜυΤΕΑΜ points για το NBA 2K20 σε PC και κονσόλες, ένα Xbox Starter Bundle με credits και πολλά άλλα για το Warframe και ένα μηνιαίο bonus pack για το Phantasy Star Online 2. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*