Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fortnite προσπάθησε να αλλάξει το Team Rumble κάνοντάς το χειρότερο

*
Το Team Rumble mode του Fortnite δέχτηκε ορισμένες αλλαγές που δεν ήταν ευπρόσδεκτες από τους παίκτες. Το νέο season του παιχνιδιού αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο θα παίζεται στο εξής το εν λόγω mode, στο οποίο συμμετείχαν παίκτες για να ολοκληρώσουν μερικά in-game challenges του τίτλου και στη συνέχεια αποχωρούσαν, καταστρέφοντας την ισορροπία μεταξύ των ομάδων.

Πλέον όμως αυτό δεν είναι δυνατό καθώς το χρονικό παραθυράκι για ολοκλήρωση αποστολών στις αρχές των αγώνων δεν υπάρχει πια αφού οι παίκτες τοποθετούνται κοντά στους αντιπάλους τους μέσα σε ένα μικρό κύκλο του χάρτη. Η ομίχλη γύρω από τον κύκλο συρρικνώνει την ασφαλή περιοχή συνεχώς αναγκάζοντας τους παίκτες σε γρήγορο endgame, ενώ οι αγώνες του mode ξεκινούν με ένα νέο loadout για τους παίκτες που περιλαμβάνει τρία uncommon weapons.

Οι παίκτες έσπευσαν να εκφράσουν τα παράπονά τους για τις αλλαγές, φτάνοντας στο σημείο να ζητήσουν την επαναφορά του παλιού Team Rumble.

Το Fortnite είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, macOS, iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*