Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Forza Street προκαλεί πανικό στην άσφαλτο σε iOS και Android (trailer)

Το Forza Street, το free-to-play mobile racer της Microsoft είναι ήδη διαθέσιμο για συσκευές iOS και Android. Το παιχνίδι κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες και για PC και μέσω αγώνων που διαρκούν το πολύ ένα λεπτό, οι παίκτες καλούνται να ξεκλειδώσουν νέα οχήματα και ανταλλακτικά για την αναβάθμισή τους.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το Forza Street είναι "evolving experience", με απλά λόγια 'live service game' και υπόσχεται ενδιαφέροντες χαρακτήρες, μυστήριο και δολοπλοκίες, μέσω ενός narrative driven campaign.


Ακόμα, το παιχνίδι θα προσφέρει εβδομαδιαία Spotlight Events, Themed Events αλλά και Rivals Events, με τα τελευταία να είναι ασύγχρονα leaderboard challenges. Δεν θα λείπουν τα microtransactions και για όσους ενδιαφέρονται, μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους και τα achievements μεταξύ Android, iOS και Windows 10, χρησιμοποιώντας το Xbox Live.

Όσοι κατεβάσουν το Forza Street και παίξουν ως τις 5 Ιουνίου 2020, θα λάβουν ως δώρο μια σπάνια 2017 Ford GT, συν credits και χρυσό για να ξεκλειδώσουν νέα οχήματα.

Οι κάτοχοι συσκευών Galaxy θα λάβουν επίσης μια 2015 Ford Mustang GT, ενώ παίζοντας μέσω ενός Galaxy S20 θα λάβετε μια custom Chevrolet Corvette Z06, συν credits και χρυσό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*