Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Game Boy επιστρέφει υπό την Hyperkin

*
Οι retro κονσόλες έχουν επιστρέψει στο επίκεντρο της αγοράς των videogames και έτσι μετά τα NES και SNES από την ίδια την Nintendo, ήρθε η ώρα για το Game Boy Classic Edition από την Hyperkin. H γνωστή εταιρεία ετοιμάζει έναν κλώνο της δημοφιλούς φορητής κονσόλας που βελτιώνει στα σημεία την συνολική εμπειρία, χωρίς ωστόσο να την αλλοιώνει. Το Ultra Game Boy είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, φέρει όλα τα κλασικά πλήκτρα στο περίβλημα, ενώ χαρακτηρίζεται από μια LCD οθόνη στην οποία ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ένταση του οπίσθιου φωτισμού. Για όσους, δε, θέλουν να νιώσουν την κλασική εμπειρία, ο φωτισμός απενεργοποιείται εντελώς. Το Ultra Game Boy θα φέρει ενσωματωμένη μπαταρία με διάρκεια 6 ωρών, υποδοχή USB-C για τη φόρτιση, καθώς και στερεοφωνικά ηχεία. Η Hyperkin ευελπιστεί να έχει έτοιμο το Ultra Game Boy στα τέλη του φετινού καλοκαιριού και σε τιμή κοντά στα 100 δολάρια. Όσον αφορά στα παιχνίδια, ο κλώνος θα παίζει τα κλασικά Game Boy cartridges.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*