Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το GameStop ετοιμάζει videogame NFTs marketplace για όσους ψάχνονται με τα in-game items

*
Ακολουθώντας την τάση της εποχής και της βιομηχανίας, το GameStop φαίνεται πως ψάχνεται να βγάλει κέρδος και από τα NFTs, δημιουργώντας ένα δικό του marketplace. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal, η εταιρεία έχει προσλάβει αρκετά άτομα για να δημιουργήσει ένα νέο τομέα που θα ασχολείται με τα του cryptocurrency. Μάλιστα, φαίνεται πως η νέα αυτή ομάδα ετοιμάζει και ένα ειδικό online marketplace για αγορές, πωλήσεις και ανταλλαγές NFTs που θα σχετίζονται με in-game items, όπως cosmetics. Το σχετικό hub αναμένεται να ανοίξει τις πύλες τους εντός του 2022 και μάλιστα εικάζεται πως το GameStop είναι πολύ κοντά σε δύο εταιρείες που θα επενδύσουν από κοινού σε τίτλους που εκμεταλλεύονται το blockchain και τα NFTs. Μένει να δούμε πως θα πάει όλο αυτό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*