Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το GeForce Now υποστηρίζει 120fps σε Google Pixel 6 Pro

*
Οι ιδιοκτήτες των Google Pixel 6 Pro, έχουν έναν λόγο παραπάνω να δοκιμάσουν την υπηρεσία cloud gaming Nvidia GeForce Now. Η γνωστή εταιρεία καρτών γραφικών έκανε αναβάθμιση της υπηρεσία της για να υποστηρίζει 120fps mode στις καινούργιες ναυαρχίδες της Google. Το χαρακτηριστικό αυτό ήταν αποκλειστικό στα τηλέφωνα Samsung Galaxy S21 και S20 μέχρι πρόσφατα.

Βέβαια, η ποιότητα των 120fps έρχεται και με το ανάλογο κόστος. Θα χρειαστεί να πληρώσετε τη συνδρομή RTX 3080 tier για να απολαύσετε παιχνίδια σε τόσο υψηλά framerates. Το συγκεκριμένο tier κοστίζει $99,99 για 6 μήνες. Δυστυχώς, σε συσκευές Android το GeForce Now περιορίζεται σε ανάλυση 1080p, η οποία είναι χαμηλότερη απο την ανάλυση οθονών των περισσότερων ναυαρχίδων smartphones. Αν θέλετε υψηλότερη ανάλυση, μπορείτε να παίξετε στα 1440p μόνο σε PC ή Mac, ενώ για 4K@60fps χρειάζεστε τηλεόραση Nvidia Shield.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*